home » Zon in Friesland » Wie zijn wij


Van der Weerd Duurzaam - Wie zijn wij

Waarom kiezen voor Van der Weerd Duurzaam

 

Bij Van der Weerd Duurzaam vinden wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een vanzelfsprekendheid. Wij willen een duurzame woon- en werkomgeving realiseren door efficiënte oplossingen te creëren, bijvoorbeeld voor zonne-energie. Altijd met het oog op de toekomst en de balans tussen people, planet en profit.

Bij Van der Weerd Duurzaam draait alles om allround vakmanschap. Logisch in een branche waarin een schoon milieu steeds belangrijker wordt, de marktvraag zich snel ontwikkelt en techniek steeds meer mogelijkheden biedt. Voortdurend innovatief blijven en kwaliteit bieden is ons credo. Of het nu gaat om industriële bouw, utiliteitsbouw of woningbouw. Wij zijn volop bezig met innovatie, vooral op het gebied van duurzaam installeren en comfort. Bovendien is er veel aandacht voor design en functionaliteit.

Ons bedrijf vormt ruim 75 jaar een solide partner in de installatiewereld. U kunt daarmee vertrouwen op veel kennis en een ruime ervaring als het gaat om technische installaties.In onze winkel aan de J. Wattstraat 2 te Franeker kunnen wij u vakkundig voorlichten en vind u diverse opstellingen van de meest moderne zonnepanelen, omvormers, bevestigingsmaterialen en uitleesapparatuur. Hier wordt u vakkundig voorgelicht voor de juiste toepassing in uw specifieke situatie. Tevens bezoeken onze adviseurs vrijblijvend de locatie waar u zonnepanelen toe wilt passen, om het advies tot in het laatste detail uit te werken, een advies op maat. Als u een zonnepaneelsysteem aanschaft bij Van der Weerd Duurzaam, bent u verzekerd van een professionele ondersteuning door onze vakmensen. Zo staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben hierbij oog voor de juiste materialen, de dakconstructie en windlasten maar ook voor persoonlijke veiligheid van mens en dier in de omgeving. Als RL6000 gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan alle veiligheidsmaatregelen met betrekking tot veilig werken, voor u en voor onze medewerkers.

Van der Weerd Duurzaam is een van de deelnemers aan het EcoNed samenwerkingsverband. Dit is een samenwerking tussen ruim 40 middelgrote elektrotechnische installateurs verspreid over Nederland. De EcoNed installateurs leveren zonnepaneelsystemen en zonneboilersystemen (op maat) voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Wij verzorgen hierbij het gehele traject: advies, installatie, informatie over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zodoende heeft de klant slechts 1 aanspreekpunt omtrent haar eco-energie toepassingen. Voor meer informatie over Econed, klik hier.