home » Zonne-energie » Zonnepanelen (PV) » Wat kost het?


Wat kosten zonnepanelen

Aanschafprijs
Een zonnepaneelinstallatie is middels deze regionale actie met grootschalige inkoop zonder subsidies rendabel. Om echter zomaar een prijs te noemen is lastig aangezien iedere situatie anders is. Wij zorgen (wanneer u de calculator ingevuld heeft) binnen 24 uur voor een offerte in uw e-mailbox.

Systeemkeuze 
U kunt bij ons kiezen voor een doe-het-zelfpakket of een compleet gemonteerd systeem. Indien een DHZ pakket uw voorkeur geniet, worden alle materialen (inclusief omvormer, dakmateriaal en bekabeling) franco bij u thuis afgeleverd.

All-in gemonteerde systemen
Wij bieden u ook compleet gemonteerde systemen. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs wordt op basis van uw energieverbruik, uw dakafmetingen en/of uw budget een systeem op maat gemaakt. Vervolgens kunnen we de dakmontage van de panelen voor u verzorgen, evenals de montage van de omvormer tot de aansluiting op het net. Een brutoproductiemeter wordt geplaatst door uw netbeheerder.

Financiering
Het is mogelijk om uw zonnepanelen d.m.v. een hypotheek te financieren. Sommige banken bieden extra aantrekkelijke hypotheekvormen aan die u tot 1% kortingsrente bieden. Bovendien is de rente fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor de financieringsvormen.